четвер, 12 лютого 2015 р.

8 Причин Вчити Французька Мова



1. Гарний мову.Французька - красивий, поетичний і мелодійна мова. Якщо Ви дивитеся французькі фільми з субтитрами, Вам ніколи не хотілося розуміти їх? Хотілося б Вам зустріти француза і вільно спілкуватися з ним? Хіба це не переконлива причина, чому варто вивчати французьку мову?
2. Подорож.Зі знанням французької мови Вам буде набагато легше і приємніше подорожувати по країні. У Вас з'явиться можливість краще дізнатися французький народ, який так втомився від туристів, які не знають їхньої мови. Також Вам буде легше дізнатися свій шлях і замовляти собі їжу.
3. Переїзд.З якихось причин Ви вирішили переїхати до Франції, тому прийшов час для вивчення французької мови. Зі знанням мови Вам буде легше жити в країні і спілкуватися з людьми.
4. Культура.Зі знанням французької мови Вам буде легше зрозуміти не тільки культуру Франції, але і її історію. Мова і культура дуже пов'язані один з одним, не знаючи одного, Ви не зможете зрозуміти інше. Всі ми знаємо про велич французької кухні, Ви зможете розмовляти мовою Алена Дюкасса!
5. переклад.Читати книги завжди приємніше в оригіналі, чи не так? Ви коли-небудь чули вислів «труднощі перекладу»? Адже, незважаючи на професійність перекладача, він ніколи не зможе точно передати думки автора. Знання мови дозволить Вам читати французьку літературу в оригіналі.
6. Інтелектуальне вправу.Вивчення французької мови - дуже гарне інтелектуальна вправа. Ми повинні завжди тренувати свій інтелект, тому вивчення мови - те, що Вам потрібно!
7. Спілкування.У нашому сучасному світі ми часто стикаємося з людьми з інших країн. Зі знанням французької мови Ви зможете спілкуватися з людьми з Франції, Швейцарії, Канади ...
8. Кар'єра.Знання французької мови буде дуже вітатися у Вашому резюме. Незважаючи на те, що англійською мовою говорить весь світ, французький може знадобитися в багатьох сферах трудової діяльності. Знання французької мови допоможе Вам вільно спілкуватися із закордонними клієнтами, а також поїхати працювати за кордон.Ось і всі головні причини, чому варто вивчати французьку мову, одні з них інтелектуальні, інші практичні. Я хочу сказати, що я вивчала мову довгий час, і зараз мені подобається дивитися фільми французькою. А Ви коли-небудь вивчали французьку мову? Легко було або складно?

Немає коментарів:

Дописати коментар